Ζεσταθείτε τον χειμώνα στο σπίτι σας

Ο χειμώνας έφτασε και εμείς ψάχνουμε τρόπους να ζεσταθούμε οικονομικά στο σπίτι μας. Μπορεί να έχετε τυλιχτεί με ζακέτες, κουβέρτες και οτιδήποτε άλλο έχετε βρει στο σπίτι, αλλά ακόμα νιώθετε πως δεν είναι αρκετό. Εμείς θα σας πούμε πώς να αποφύγετε το ρίγος που προκαλεί το κρύο σωστά.

Επιλέξτε ποιοτικές βαμβακερές πυτζάμες.

Το βαμβάκι είναι η νούμερο 1 επιλογή για υφάσματα που θέλουμε να έρχονται σε επαφή με το δέρμα μας. Ειδικά για τις πυτζάμες και τα νυχτικά που τα φοράμε όλο το βράδυ, θέλουμε κάτι ποιοτικό που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει.

 

Το micro-modal είναι πιο ζεστή επιλογή από το βαμβάκι. 

Το micro-modal είναι το υλικό που θα σας κρατήσει πιο ζεστούς από το βαμβάκι. Λόγω της υφής του, που είναι απαλή σαν βούτυρο και τα ρούχα είναι πιο χυτά σας ζεσταίνει ευκολότερα, ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζει την εμφάνισή σας μέσα στο σπίτι.
Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε, επιλέξτε έναν συνδυασμό από micro-modal και βαμβάκι.

 

Μία ρόμπα δεν γίνεται να λείπει από το πιο ζεστό outfit. 

Μπορείτε να επιλέξετε ρόμπα μέσα από την γκάμα σχεδίων και χρωμάτων της Vamp. Ρόμπες βαμβακερές, micro-modal, fleece ή με εσωτερική επένδυση για όλες τις προτιμήσεις είναι εδώ για να σας κρατήσουν συντροφιά τον χειμώνα. Σας προτείνουμε μία ποιοτική μακρυμάνικη ρόμπα. 

 

Επιλέξτε πιο χονδρά υφάσματα. 

Νιώθετε πως δεν ζεσταίνεστε αρκετά; Έχουμε την λύση για εσάς. Οι πυτζάμες από fleece ή φούτερ αναπνέουν, ενώ ταυτόχρονα είναι ζεστές και πλήρως κατάλληλες για τις κρύες νύχτες. Επιλέξτε μέσα από μοναδικά και κεφάτα σχέδια. 

 

Κρατήστε ζεστά τα πόδια σας. 

Παντοφλάκια fleece με μεγέθη από 37-40. Συμπληρώστε το στυλ σας και κρατήστε τα πόδια σας ζεστά και στυλάτα.